Navigare
Cos Cumparaturi

La Mandorle Smantana vegetala de cocos 250ml

Facebook Pixel
La Mandorle Smantana vegetala de cocos 250ml
La Mandorle Smantana vegetala de cocos 250ml
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: 3760030726123
12,00 Lei
Fără TVA: 12,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 12
Transport Gratuit
Transport Gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei
Plata In Siguranta
Plateste 100% sigur cu cardul sau ramburs.
Livrare Rapida
Transport rapid în 1-4 zile de la plasarea comenzii
Fara costuri suplimentare
Livrarea prin curier rapid fără costuri suplimentare pentru toată Romania
Ingrediente
Ingrediente Ingrediente: apa naturala, smantana de cocos* 25% (Sri Lanka), agent de ingrosare: guma de guar*. * ingrediente provenite din Agricultura Biologica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Exotica si gurmanda acest produs bio vegan utilizat ca smantana, topping simplu, incorporat pentru a ingrosa sau a deschide un sos ... Delicata si rafinata, se adapteaza la toate micile fantezii culinare sarate si dulci, o alternativa vegetala la preparatele clasice.
Partener ideal in bucatarie, smantana de cocos nu contine gluten sau soia fara zahar*.
* contine zaharurile prezente in mod natural.

Alergeni: 0
Utilizare: agitati inainte de utilizare.
Acest preparat poate fi incorporat conform retetei intr-un piure de legume, in inghetata, intr-un sos sau ingrosata prin adaugarea fie faina sau amidon din cereale (sos besamel, budinci) sau galbenus de ou (deserturi, placinte, quiche ...)
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).